AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 13:45
Fra brandvarmt til iskoldt: Her er rygterne om Uniteds transfermål rangeret

Vi giver her vores vurdering på, hvor sandsynlige rygterne om en række transfermål til Manchester United virker lige nu.


Brandvarmt:  Jack Grealish

Tilpas mange pålidelige engelske medier har efterhånden konstateret, at Jack Grealish er et transfermål for The Red Devils.

Samtidigt er der ingen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær fortsat er på udkig efter en eller to ekstra midtbanespillere, og den 24-årige Aston Villa-kaptajn ser ud til at have overhalet James Maddison på prioritetslisten.

Han er efter alt at dømme billigere, du kan argumentere for, at han er bedre, og rykker The Villans ned, vil han næsten med garanti gerne forblive i Premier League, selvom han er ekstremt loyal over for sin barndomsklub.

Grealish skulle ifølge Manchester Evening News have fortælt sine nærmeste, at han ønsker et skifte til Old Trafford.  Lige nu peger meget i retning af, at denne transfer sagtens kunne ske, men der er stadig et par måneder endnu.

Varmt: Jadon Sancho

Den 19-årige englænder har været et transfermål for The Red Devils siden før sidste sommer, men hvor Dortmund nægtede at sælge da, ser det ud til, at Bundesliga-klubben er klar til at sende Sancho videre i systemet.

Den er varm, fordi Manchester United har interessen og pengene til at signe Sancho. Spørgsmålet er, om det er nok. En Champions League-kvalifikation ville hjælpe gevaldigt på klubbens chancer, men der er også rivalisering fra både Chelsea og Liverpool, som potentielt kan komme i vejen.

Moderat: Moussa Dembélé

Den 23-årige franskmand skulle være blevet scoutet i adskillige år af Manchester United, og lige nu ligner han nok det mest sandsynlige bud på en forstærkning til angrebet -  men det er ligeså meget i mangel på troværdige historier om interesse i andre stjerneangribere.

Han er ung og passer til den profil, som Ole Gunnar Solskjær efterspørger, og så kan han tilføje et facet til spillet, som Marcus Rashford og Anthony Martial ikke er vanvittigt gode til - nemlig at spille med ryggen mod mål.

Han skulle også være til salg til sommer, men der er også her konkurrence fra Chelsea, og Lyon plejer sjældent at sælge en spiller til underpris - snarere omvendt.

Kold: Timo Werner

Der er næppe nogen tvivl om, at Timo Werner har været et transfermål for Manchester United, men tampen ser ud til at være blevet kold.

Det skyldes dels, at han måske ikke helt er den type angriber, som klubben efterspørger.  Noget andet er, at han lige nu ser ud til at være på vej til Liverpool.

Han har selv flirtet gevaldigt med Manchester Uniteds ærkerivaler med sine kommentarer gennem den seneste uge, hvor han kalder Jürgen Klopp "verdens bedste træner" og samtidigt siger, at han "ville passe godt ind i Liverpools spilsystem".

Det kan næsten kun tolkes som en stor "kom og hent mig"-opfordring til Liverpool, og måske ville han faktisk passe bedre ind i deres spilsystem.

Han ligger tit på kanten ligesom Mané og Salah snarere end centralt som Roberto Firmino, og derfor ville han være en perfekt backup eller afløser til én af de to.

Iskoldt:  Kalidou Koulibaly

Der har været nogle spredte rygter om den senegalesiske forsvarer fra Goal, men ellers kommer al røgen om Napoli-stjernen stort set fra italienske medie.

De kan være gode såvel som dårlige, men ingen af rygterne stammer fra de kilder, som plejer at ramme rigtigt snarere end at skyde med spredehagl.

Desuden brugte Manchester United £80 millioner på Harry Maguire sidste sommer, og det ville undre undertegnede, hvis man gjorde noget lignende igen, selvom det lyder som en bundsolid defensiv.

Koulibaly fylder også 29 til sommer, så han passer ikke til den skabelon, som Solskjær baserer hele sin rekrutteringsstrategi på.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED