AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 13:55
Fra Alves til Ben Yedder: 10 spillere, vi gerne ser i Premier League

Hvem kunne være interessant at se i Premier League den kommende sæson? Vi har udpeget 10 spillere.


Dani Alves
Klub: Uden klub
Alder: 36 år
Mulig(e) destination(er): Manchester City

Man kan næsten skrive en bog om, hvor mange gange han er rygtet til Premier League. Brasilianeren har som den første fodboldspiller vundet 40 trofæer på klub- og landsholdsniveau. Han er i øjeblikket uden klub og har alletiders chance for at komme til Premier League, hvor han kan tilføje engelske trofæer til sit store trofæskab.

Éverton
Klub: Gremio, Brasilien
Alder: 23 år
Mulig(e) destination(er): Everton, Tottenham, Manchester United

Éverton Sousa Soares - bedre kendt som Éverton - spiller til daglig i Gremio og har gjort det siden 2013. Det er på tide med en udfordring for den 23-årige brasilianer, som i den grad imponerede under Copa America.

Nicolas Pépé
Klub: Lille, Frankrig
Alder: 24 år
Mulig(e) destination(er): Manchester United, Liverpool

Med 22 mål i den forgangne Ligue 1-sæson med Lille er han selvfølgelig en spiller, som vil fange Premier League-klubbernes opmærksomhed og vil være interessant at se i engelsk fodbold. Situationen er dog, at han er en dyr herre, og de engelske topklubber har rigtig gode spillere på samme position.

Wissam Ben Yedder
Klub: Sevilla, Spanien
Alder: 28 år
Mulig(e) destination(er): Manchester United

Hvis man har fulgt med i La Liga og har set Sevillas kampe, så er det også Ben Yedder, der har været mest iøjenfaldende. 30 mål i sine 54 kampe i alle turneringer taler for sig selv, og med en frikøbsklausul på €40 millioner er han inden for økonomisk rækkevidde - selv for klubber uden for top seks, men de vil formentlig få svær ved at snakke ham væk fra sydens sol, når de ikke kan tilbyde europæisk fodbold.

Giovani Lo Celso
Klub: Real Betis, Spanien
Alder: 23 år
Mulig(e) destination(er): Tottenham

Det lader til, at vi kommer til at se Lo Celso i den kommende Premier League-sæson. Han befinder sig højt på Pochettinos ønskeliste, og det forlyder, at de første skridt er taget i jagten på at få ham til London. Med ni ligamål og fem assists for Real Betis i sidste sæson vil det være spændende at se, hvad han kan udrette i det engelske.

Nabil Fekir
Klub: Lyon, Frankrig
Alder: 25 år
Mulig(e) destination(er): Tottenham, Liverpool, Arsenal, Manchester United

Hvor skal man starte med Nabil Fekir? Den franske offensiv-virtuoso har været en profil hos Lyon de seneste mange år - og de gode præstationer var sidste sommer meget tæt på at sikre ham et skifte til Liverpool, inden et mislykket lægetjek spændede ben for Fekir. Rygterne vil dog ingen ende tage - og efter sigende kan Fekir erhverves billigt denne sommer, skulle en klub i England have interesse. Det er vel snart på tide, at han kommer til England?

Paolo Guerrero
Klub: Internacional, Brasilien
Alder: 35 år
Mulig(e) destination(er): Watford, Crystal Palace, Sheffield United

Der er noget råt over den peruvianske angriber, der gennem et årti har defineret landsholdet hos Los Blanquirroja. Nu vil vi gerne se ham i Premier League. Skulle han ikke få succes på banen, vil der altid være virvar om Guerreros personlighed. Han kan kun pynte ligaen.

Paulo Dybala
Klub: Juventus, Italien
Alder: 25 år
Mulig(e) destination(er): Manchester United

Paulo Dybala har haft en dårlig sæson hos Juventus - og hans navn er blevet kastet rundt i flæng, når det kommer til rygter omhandlende Premier League. Specielt Manchester Uniteds navn har været oppe at vende ofte, men et skifte har som bekendt aldrig materialiseret sig. Han har teknik, er dygtil til dødbolde, kan sætte holdkammerater op og selv afslutte. Lad os få ham til England.

Hakim Ziyech
Klub: Ajax, Holland
Alder: 26 år
Mulig(e) destination(er): Tottenham, Arsenal, Liverpool

Hakim Ziyech har gennem de sidste par mange sæsoner været en kæmpeprofil hos Ajax - og specielt i deres glimrende run i Champions League var han én af de bærende kræfter. Han er lige røget ud af African Cup of Nations med det marokkanske landshold, men når han kommer tilbage, kan et skifte til Premier League sagtens komme på tale. Hans fritænkende offensive stil ville kun pynte.

Bruno Fernandes
Klub: Sporting CP, Portugal
Alder: 24 år
Mulig(e) destination(er): Manchester United, Liverpool

Bruno Fernandes er efter sigende et emne for både Liverpool og Manchester United - og vi forstår godt hvorfor. Portugiseren brød i den forgangne sæson for alvor igennem i den portugisiske Liga NOS, hvor han i 33 kampe lavede hele 20 kasser og 13 assists - fra en position som offensiv midtbanespiller. Han ville være sjov at se i Premier League, hvor hans shoot first-mentalitet ville være et friskt pust. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED