AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 22:55
Fra 51 til 92: Så mange forskellige spillere har PL-klubberne brugt

Der er ganske stor forskel på at være etableret Premier League-klub og være et hold, der rykker op og ned med jævnlige mellemrum.


Det er topklubberne, der har mindst udskiftning i trupperne og generelt bruger færrest spillere.

En undersøgelse fra CIES Football Observatory viser hvor mange spillere, Premier League-klubberne har benyttet sig af i den hjemlige liga siden januar 2015. Her står det klart, at Tottenham har været den mest stabile klub af de nuværende Premier League-mandskaber.

Blot 51 forskellige spillere har taget Tottenham-trøjen over hovedet i den periode, og det står i stor kontrast til antallet hos klubber som Sheffield United og Aston Villa, der også ganske naturligt har brugt flere spillere.

Det skyldes blandt andet, at der er flere kampe i the Championship, hvor de to klubber har opholdt sig for nylig, mens de også har haft udskiftning i truppen i forbindelse med oprykningen til Premier League.

Der er en generel tendens til, at de største klubber har benyttet sig af færrest spillere. Af de såkaldte Big Six-klubber er Chelsea den klub, der har gjort brug af flest spillere.

Herunder følger oversigten over hvor mange spillere, de forskellige Premier League-hold har gjort brug af siden januar 2015 i den hjemlige liga.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED