Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 08:31
Fowler: Klopp afviste United - hadede deres kommercielle fokus

Robbie Fowler fortæller, at Jürgen Klopp havde tilbud fra Manchester United, men valgte Liverpool over rivalerne på grund af deres historie og fans.


Rivaliseringen mellem Liverpool og Manchester United er stor både på og uden for banen, hvor der ikke blot kæmpes om point, men også om spillere og trænere.

Sir Alex Ferguson har tidligere afsløret, at Jürgen Klopp var en af kandidaterne til at overtage managerjobbet efter ham i Manchester United i 2013. Nu skriver Liverpool-legenden Robbie Fowler i sin blog hos The Mirror, at United også havde Klopp på ønskelisten, inden han tog til Liverpool i 2015.

- Jeg lavede et interview med ham for et par år siden, hvor han fortalte mig, at han afviste et par superrige klubben efter Dortmund. En af dem var Manchester United - den anden formentlig Real Madrid. Han hadede, hvordan de udelukkende fokuserede på kommerciel indflydelse, skriver Fowler.

- Han sagde, at han kunne lide Liverpool, fordi de havde en god balance mellem penge påkrævet for at nå toppen, klubbens historie og identitet samt deres fans.

Liverpools fans er formentlig glade for Klopps valg. Tyskeren fik hurtigt klubben tilbage på rette spor med en Europa League-finale i sin første sæson og senere en Champions League-finale i 2017/18 og igen i 2018/19, hvor Liverpool vandt turneringen for første gang siden 2005.

Klopp og Liverpool gæster rivalerne fra Manchester United i morgen på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED