AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2022 22:57
Forventede startopstillinger: Holland - Argentina

Vi giver her vores bud på de forventede startopstillinger til kvartfinalekampen mellem Holland og Argentina.


Der findes to store individualister på henholdsvis Hollands og Argentinas landshold - nemlig Memphis Depay og Lionel Messi.

I sine seneste 30 kampe for Holland, er det blevet til 24 mål for Depay, som Oranje altså bare ikke kan undvære. På samme vis har Messi naturligvis en uundværlig status hos La Albiceleste.

Læg så dertil, at Argentina ikke har formået at score i sine seneste tre indbyrdes kampe mod Holland, og så har man lige pludselig et særdeles spændende match-up i kvartfinalen.

Holland trak vejret, da Jeremie Frimpong pådrog sig en ankelskade umiddelbart inden kampen mod USA, men den var slet ikke alvorlig, og Louis van Gaal burde have alle spillere til rådighed i kvartfinalen mod Argentina.

Argentina har heller ikke de store skadesbekymringer, udover Papu Gomez og Angel di Maria, som er på vej tilbage fra skader og dermed er tvivlsomme.

Herunder kan du se vores bud på, hvordan Holland og Argentina stiller op:

Holland: Noppert - Timber, Van Dijk, Ake - Dumfries, De Jong, De Roon, Blind - Klaassen - Gakpo og Depay.

Argentina: Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Acuna - Fernandez, De Paul, Mac Allister - Di Maria, Messi og Alvarez.

Der er kampstart fredag klokken 20, og kampen kan ses på TV 2.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE