Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 09:07
Forvent ingen store signings: Her er 5 "kreative" transferløsninger til Uniteds problemer

David Ornstein og Adam Crafton fra The Athletic fortæller, at The Red Devils er på udkig efter kreative løsninger i det kommende transfermarked.


Coronapandemien sætter tydelige spor på bundlinjen hos mægtige Manchester United, så er man tilhænger af De Røde Djævle, bør man ikke sætte næsen op efter den ene store handel til £70 millioner eller mere efter den anden.

Der er måske plads til én stor investering, men som udgangspunkt satser Manchester United på flere, men mere "kreative" signings i sommerens transfermarked. Det fortæller David Ornstein og Adam Crafton i deres podcast for The Athletic.

Sidste sommer var Jadon Sancho udset rollen som forstærkning til højrekanten, som blev anset som en problemposition. Det gør den angiveligt ikke i samme grad længere, og meget tyder på, at førsteprioriteten nu er at forstærke midterforsvaret.

Vi har forsøgt at tænke lidt "kreativt" og er kommet med nogle bud på spillere, som ikke koster alverden til sommer, men som alligevel kan forstærke The Red Devils.

 

Midterforsvareren: Nikola Milenkovic - Fiorentina

Sky Deutschland skrev mandag aften, at Manchester United sammen med Liverpool og Dortmund skulle have taget kontakt til den 23-årige serbers agenter for at tage første spadestik mod en mulig signing til sommer.

I øjeblikket bliver Manchester United kædet sammen med et hav af forskellige midterforsvarere, men Milenkovic kan rent statistisk set måle sig med de fleste, mens han koster markant mindre end eksempelvis Jules Kounde, Pau Torres og Tyrone Mings.

Ifølge Constantin Eckner, der blandt andet skriver for BBC, kræver Fiorentina "kun" omkring £30 millioner for serberen, som til sommer vil have 12 måneder tilbage på sin kontrakt med Serie A-klubben.

 

Højrebacken: Kieran Trippier - Atletico Madrid

Til sommer vil den tidligere Tottenham-spiller også kun have 12 måneder tilbage på sin kontrakt med Atletico Madrid, og han skulle selv være åben for at vende tilbage til Premier League - også for Manchestrer United, hvem han ifølge M.E.N. var fan af som barn.

Alex Telles fik Luke Shaw til at oppe sit niveau, og der har været mange historier om, at Ole Gunnar Solskjær gerne ville øge konkurrencen på højrebacken, så Wan-Bissaka måske også presses til at udvikle sig hurtigere.

Men da der er tale om en "backup,"  skulle det ikke være en position, Manchester United for alvor ønsker at investere stort i. Derfor kan man nok godt skrotte spillere som Max Aarons og Tariq Lamptey, som er yngre og mere sexede end Trippier.

Men ud over at bryde bettingreglerne er Trippier dygtig rent offensivt, hvor han stadig slår nogle effektive indlæg og dødbolde, så for omkring £20 millioner lyder det ikke som nogen dårlig handel.

 

Pogba-erstatningen: Marcel Sabitzer - RB Leipzig

Ryger Pogba til sommer? Måske, og så er spørgsmålet, om det hele tiden var meningen, at Donny van de Beek skulle træde ind i franskmandens sted, eller om The Red Devils ønsker at erstatte ham.

Skal han erstattes, kunne Sabitzer være en fremragende bud. Han er målfarlig og kreativ, men fungerer også bedst fra en plads på den centrale midtbane, så han ikke ville skulle konkurrere om 10'er-positionen med Bruno Fernandes.

Sabitzer har kontraktudløb i sommeren 2022 og forlænger ifølge flere tyske medier ikke, så han bliver med 99 procent sikkerhed solgt til sommer. Det er dog Spurs, der kædes tættest sammen med ham lige nu, men United er også blevet nævnt som bejler.

Den østrigske midtbanespiller er i øvrigt også kun 26 og anfører for Leipzig, så han har mange gode år foran sig og har lederpotentiale, hvilket man aldrig kan få nok af, når man har titeldrømme. Prisen må nok blive mellem £25-40 millioner med et år tilbage på kontrakten.

 

Højrekanten: Leon Bailey - Bayer Leverkusen

Hvis Dortmund er på tværs igen og kræver et stort beløb for Jadon Sancho, som Manchester United ikke er villige til at betale, så er jamaicanske Leon Bailey et billigere alternativ. Han har gang i en flot sæson for Leverkusen, hvor han i øjeblikket står noteret for 11 scoringer og 9 assists i 30 kampe i alle turneringer.

Freelance-journalisten Jonathan Shrager har omtalt den 23-årige højrekant som en spiller, Manchester United har under luppen, og Leverkusen skulle være klar til at sælge for omkring £40 millioner.  Misser Leverkusen Champions League, kan prisen måske presses ned.

 

Angriberen: André Silva - Frankfurt

Den 25-årige portugiser slog ikke til i hverken AC Milan eller Sevilla, men han har fundet målformen i Bundesligaen, hvor han i denne sæson står noteret for 18 mål i 21 kampe for Frankfurt. I skrivende stund skulle han også være den mest scorende spiller i 2021, og den slags bedrifter skulle ikke være gået Uniteds næse forbi.

Sidste uge skrev Sky Deutschland, at Silva var en af spillerne, som Manchester United så som et billigere alternativ til Erling Håland, som med garanti kommer til at blive en dyr dreng - særligt hvis han bliver solgt til sommer.

Men hvor Hålands transferpris næsten ikke kan blive mindre end £100 millioner, så skulle Frankfurt angiveligt kun kræve omkring £26 millioner for Silva.

Lige nu har man Cavani, men på sigt skulle Manchester Uniteds plan fortsat være at bruge Mason Greenwood som spidsangriber, og derfor bliver Håland måske overkill. I stedet kunne Silva måske agere backup eller konkurrent til Greenwood, da han burde gå ind i sine bedste år som angriber nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED