AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2020 15:59
"Forvent alt" i forhandlingerne - Selvom Fernandes er "desperat" efter United-transfer

Sky Sports er kommet med sit bud på seneste nyt i Bruno Fernandes-forhandlingerne søndag eftermiddag.


Bruno Fernandes skulle have meddelt Sporting Lissabon, at han er desperat efter at fuldføre skiftet til Manchester United.  Det skriver Sky Sports søndag.

Så langt, så godt.  Det har længe været rapporteret, at Manchester United og den 25-årige portugiser var blevet enige om en kontrakt.  Lige nu skulle forhandlingerne dog være låst mellem de to klubber.

Prisen er det store stridspunkt, men Sky Skriver, at forhandlingerne ventes at fortsætte i den kommende uge, og at der stadig er en vilje fra begge parter om at nå til enighed.

I de lokale Lissabon-medier skulle dagens opdatering være, at handlen stadig er i balance og ventes at blive fuldført før eller siden.  Sky Sports lader sig dog fortælle, at man skal "expect anything" -  altså være beredt på både det ene og det andet.

Lørdag var det helt klart, at Manchester United havde briefet den engelske presse med et budskab om, at handlen var i fare, at de nægtede at købe Fernandes til overpris, og at de potentielt kunne trække sig helt fra forhandlingerne.

Det her er egen spekulation, men det er oplagt at tro, at det er et kneb fra Manchester United for at lægge pres på Sporting Lissabon, så portugiserne måske sænker prisen.  Det kan selvfølgelig også betyde, at The Red Devils oprigtigt er klar til at opgive jagten på Fernandes.

Om det er tilfældet eller ej, bliver vi formentligt klogere på inden for de næste par dage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED