AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 13:22
Forud for klub-VM: Flamengo kan slå Liverpool, mener tidl. Bayern-spiller

Ifølge Sportv har den tidligere Bayern München-spiller Rafinha udtalt, at Flamengo har en chance for at slå Liverpool i finalen i klub-VM.


Flamengo kan slå Liverpool i finalen for klub-VM.

Det mener den tidligere Bayern München-spiller Rafinha, der flere gange har mødt Jürgen Klopps tidligere mandskab, Dortmund, i den tyske Bundesliga.

Derfor kender Rafinha til Klopps vindermentalitet og indrømmer også, at det bliver en meget svær kamp, skulle de to klubber mødes i finalen.

- Vi skal være realistiske. Vi er fine nu, men de er langt foran os. Jeg mødte deres hold i Champions League slutrunderne. De er meget hurtige, fortalte backen til Sportv.

- Men de er foran os, det er de. Vi skal være realistiske. De nåede ikke to Champions League-finaler for ingenting. Men en finale er kun én kamp, og det vil være detaljer, der afgør den, sagde Rafinha, der dog stadig mener, at Flamengo har en chance.

- Begge har en meget ens stil. Jeg stod overfor Klopp mange gange i Tyskland. Der er meget snak om Liverpool, Firmino, Mane og Salah, men dem, der snakker om dem, fokuserer ikke nok på, hvor meget kantspillerne deltager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED