Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 17:56
Fortsætter eventyret? Arteta forventes at bringe komet i spil

Charlie Patino er her, der og alle vegne for tiden. I aften kan det unge supertalent så markere et par stærke måneder med en ny milepæl.


I aften tager Arsenal imod AFC Wimbledon i Carabao Cup'ens 3. runde.

Mikel Arteta kommer formentlig til at spare en lang række profiler inden weekendens store opgør mod Tottenham i North London Derby.

Det åbner samtidig for en række overraskelser i startopstillingen og her forventer mediet football.london at der er en gave til Arsenals fans.

Mediet mener at vide, at Arteta har i sinde at give kometen Charlie Patino chancen. Hvis ikke fra start, så i hvert fald med et indhop senere i opgøret.

Patino har stjålet alle overskrifter de seneste par måneder, hvor talentet har givet The Gunners-fansene hede drømme om fremtiden.

Nu kan menig fan måske glæde sig til at se ham i sin første rigtig seniorkamp for klubben. I en alder af bare 17 år.

Patino fik chancen i en lukket træningskamp mod Brentford for nylig, hvor han imponerede og har også trænet med flere gange, sammen med førsteholdstruppen.

 

Her er Football.Londons bud på Arsenals startopstilling til aftenens opgør mod AFC Wimbledon på Emirates Stadium.

Bernd Leno, Cedric Soares, Rob Holding, Pablo Mari, Nuno Tavares, Mohamed Elneny, Ainsley Maitland-Niles, Charlie Patino, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah, Alexandre Lacazette.

 

Kampen mellem Arsenal og AFC Wimbledon spilles i aften kl. 20.45.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE