AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 14:52
Forsvarslegende: Wan-Bissaka er endnu bedre end jeg var

Martin Keown storroser Manchester United-backen efter en flot præstation overfor Raheem Sterling.


Du kan sikkert finde mange forsvarsspillere, der gerne vil skrive under på, at det ikke er nemt at håndtere Raheem Sterling i en én mod én-duel.

Men Aaron Wan-Bissaka havde i store dele af Manchester Derbyet sin direkte modstander i lommen, og det høstede han stor ros for efter sejren.

- Han er en enestående forsvarer. Han er ganske enkelt den bedste én mod én-forsvarer i Premier League, sagde Keown til BBC.

- Han er tålmodig, og han kommer ekstremt tæt på sine modstandere.

Keown var selv kendt som en af de bedste forsvarere, da han stadig var aktiv for Arsenal, men Gunners-legenden synes selv, at Wan-Bissaka er endnu bedre.

- Sterling har enorm fart, men det er lige meget, når Wan-Bissaka går i aktion. Han styrer tingene. FOlk syntes, jeg var god, men jeg synes, Wan-Bissaka er bedre end mig, siger Keown.

- Han har den rette arrogance og stor fart. Han vælger at slå til på rette øjeblik, og det er fantastisk forsvarsspil. Holdkammeraterne ved, at han er deres bedste forsvarer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED