AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 15:29
Forsvarer for forsvarer: City er klar til at indgå stor byttehandel med Everton

Football Insider skriver, at Manchester City er klar til at byde på Mason Holgate - og potentielt bytte John Stones for Everton-forsvareren.


Manchester City har ikke haft stor held med den sidste Everton-forsvarer, som klubben signede - John Stones. Men The Citizens er klar til at prøve igen med 23-årige Mason Holgate og skulle være beredte på at sende netop Stones den modsatte vej.

Det erfarer Football Insider.

Mediet har tidligere meldt, at Pep Guardiola & Co. havde et godt øje til Holgate, som virkeligt har etableret sig som en profil for The Toffees og i dag er fast mand under Carlo Ancelotti.

Problemet, set med Citys øjne, er, at Holgate forlængede sin kontrakt med Everton frem til 2025 tidligere på året. Det stiller Liverpool-klubben i en usædvanligt stærk forhandlingssituation, men for at bløde den op, skulle The Citizens overveje at tilbyde John Stones plus penge for Holgate.

Flere medier har meldt, at Stones ikke længere er en spiller, som Pep Guardiola for alvor stoler på.  Det ses tydeligt, når Guardiola flere gange har valgt at starte Fernandinho og Rodri i bagkæden frem for at bruge den engelske forsvarer.

Stones har to sæsoner tilbage på sin kontrakt med City, så skal klubben for alvor tjene penge på ham eller bruge ham i en byttehandel, mens han stadig har en vis værdi, er det denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED