Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 16:48
Forstår ikke Chelsea-ejer: "Spiller han Football Manager?"

Dean Saunders er uforstående.


Todd Boehly overtog tidligere på året ejerskabet af Chelsea FC.

Siden har der været flere ændringer i ledelsen, og en af dem er, at Marina Granovskaia er holdt som sportsdirektør.

I stedet er det netop Boehly, der - i hvert fald midlertidigt - har overtaget tjansen.

Det betyder blandt andet, at han skal sørge for klubbens forhandlinger med andre klubber, og det er noget, som den tidligere Liverpool-angriber Dean Saunders har svært ved at forstå.

- Han har købt klubben for tre milliarder (pund, red.). Hvorfor sætter han sig selv i det varme sæde? Spiller han Football Manager?
 
- Den bedste del ved Football Manager er, at man selv køber spillerne, sætter holdet og sælger spillerne. 
 
- Ejerne har nok tænkt: 'Hvordan kan jeg gøre det med en rigtig fodboldklub?'. Og så spiller de Football Manager med en rigtig fodboldklub. De indser, at de ikke kan købe spillerne. Der er en manager i vejen. Hvordan skaffer jeg mig af med ham, lyder det fra den tidligere Liverpool-angriber.
 
Football Manager er en række af computerspil, som udgives årligt. Oprindeligt hed spilserien Championship Manager fra 1992 til 2005, indtil det skiftede navn til det nuværende. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE