Formstærke Sheffield United besejrede Brighton

Af Pelle Rigtrup
21.12.2019 Kl. 17:26
Sheffield United kunne for tredje kamp i træk lade sig hylde som vindere, da de besejrede Brighton med 1-0.

Oprykkerne fra Sheffield United har gang i en forrygende sæson, og Chris Wilders mandskab kunne i dag juble over mere succes.

På udebane mod Brighton var Sheffield United ellers udråbt som underdogs, men som så mange gange før tog de fusen på modstanderne.

Efter små ni minutter var Sheffield Uniteds John Egan overbevist om, at han havde bragt gæsterne i front, men målet blev underkendt efter VAR-gennemgang.

Kort tid efter var det så Brighton, der troede, at de havde scoret, men denne gang blev der vinket for offside.

Det lå dermed i kortene, at der ville komme et mål, og få minutter efter kunne Oliver McBurnie lade sig hylde som målscorer efter en flot solotur.

Så var der lagt op til en målfest, og i 2. halvleg sendte Sheffield Uniteds Jack O'Connell bolden i mål. Endnu engang skulle VAR dog se det igennem, og endnu engang fik gæsterne et mål underkendt.

Der var derfor fortsat spænding i opgøret, og med 20 minutter tilbage var det kun en stærk redning fra Dean Henderson, der forhindrede en Brighton-udligning.

Der blev dog ikke scoret yderligere, og Sheffield United vandt dermed for tredje kamp i træk, og de ligger dermed fortsat på femtepladsen i ligaen.