AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 17:51
Formstærke Barkley forventer ikke varm velkomst mod Everton

Chelseas Ross Barkley vil ikke blive overrasket, hvis Evertons fans giver ham et par hårde ord med på vejen, når de to klubber mødes på søndag.


Søndagens opgør mellem Chelsea og Everton bliver et ganske særligt et af slagsen for Chelseas Ross Barkley. Den engelske midtbanespiller kom til Everton som 11-årig og forlod først klubben i januar 2018, da The Blues som bekendt hentede ham til Stamford Bridge. 

Mange Everton-fans var dog ikke helt tilfredse med måden, Barkley valgte at forlade klubben på, og englænderen erkender, at han nok ikke får en varm velkomst på søndag: 

- Jeg satser ikke på at få den varmeste velkomst. Der vil nok være nogen, som har et par ord at sige, fortæller han i et interview med Sky Sports. 

- Jeg er ikke nervøs. Jeg ser frem til at møde min gamle klub og holdkammerater. Jeg forstår, hvordan mange af dem spiller, hvilket kan blive en fordel for mig. 

Barkley havde kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med Everton, da Chelsea hentede ham, men selvom hans afsked med The Toffees ikke har vakt glæde i Merseyside-klubben, så fortryder han slet ikke sit valg: 

- Det var en stor udfordring for mig at komme til Chelsea. Jeg nærmede mig 25 år, og jeg vidste, at jeg ville udvikle mig hurtigere i Chelsea med så mange verdensklassespillere rundt omkring mig. 

Englænderens første halvår var ikke just noget at skrive hjem om, men med Maurizio Sarri ved roret har han i den grad grebet chancen, hvilket også har bragt ham tilbage på det engelske landshold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED