AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 12:33
Forklaringen: Derfor lader Arsenal Ramsey smutte denne sommer

En stigende lønudgift og tiltro til, at man kan erstatte Ramsey med spillere fra egne rækker betyder, at Arsenal gerne tager afsked med midtbanespilleren.


Det er kun få måneder siden, at Unai Emery kaldte Aaron Ramsey "en nøglespiller" for Arsenal, men alt tyder nu på, at klubben har indfundet sig med at miste midtbanespilleren på en fri transfer efter denne sæson.

Fodboldmediet Goal har en mulig forklaring på, hvorfor The Gunners har valgt ikke at forlænge med Ramsey, selvom klubben angiveligt havde tilbudt waliseren en ny kontrakt.

Lønudgifterne skulle have stor betydning for, at klubben har lavet en U-vending i kontraktforhandlingerne. Arsenals lønudgift er allerede blandt de største i Premier League - og på sit højeste nogensinde med en udgift på £200 millioner.

Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan skulle alle have dyre kontrakter.  Derfor har Arsenal ikke fundet det ansvarligt at tilbyde Ramsey en forbedret kontrakt, når lønudgifterne allerede er ved at løbe løbsk.

- Det er klart, at lønudgifterne på The Emirates er for høje. Det bidrager til, at Aaron Ramsey får lov at forlade klubben, og det tyder på, at Unai Emery og hans stab vil rydde ud i klubben over de kommende sæsoner, skrev Jamie Carragher om situationen i sin klumme for Daily Telegraph.

Men økonomien er ikke alt.  Arsenals ledelse knokler i øjeblikket hårdt på at opbygge klubbens indtægter, og med nye sponsorater med blandt andre Visit Rwanda og adidas vil The Gunners komme til at generere flere penge end tidligere -  dermed bliver de voksende lønudgifter måske ikke så udslagsgivende som først antaget.

Derfor mener Goal også at vide, at Unai Emery har stor tiltro til, at han kan erstatte Ramsey med en spiller fra egne rækker. Matteo Guendouzi har imponeret siden sit skifte i sommer, og den spanske træner skulle også være overbevist om, at Ainsley Maitland-Niles kan gå hen og blive en fast spiller centralt for Arsenal i de kommende år.

Dernæst har Arsenal også en lovende teenage-duo i form af Joe Willock og Emile Smith Rowe på vej gennem rækkerne. Med så mange mulige erstatninger føler Unai Emery måske ikke, det er altafgørende at beholde Aaron Ramsey, selvom han har været en loyal tjener for Arsenal gennem syv år.

  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED