Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 21:28
"Forkert tidspunkt" - Morten Bruun tror ikke på Hjulmand til Everton

Kasper Hjulmand til Everton virker ikke ret sandsynligt, hvis man spørger Morten Bruun.


Everton er i øjeblikket på managerjagt efter fyringen af Rafael Benitez.

Adskillige navne er i den forbindelse blevet kædet sammen med jobbet på Goodison Park.

Hos bookmakerne er Kasper Hjulmand også en kandidat, men nævnes ikke i de engelske medier som en potentiel bejler til det ledige managersæde, og rygterne i den danske presse om den danske landsholdstræner, der skulle være kandidat til Everton-jobbet er altså kun kommet på baggrund af managerodds hos bookmakerne.

Morten Bruun er af Ekstra Bladet blevet spurgt, om han kunne se Kasper Hjulmand i jobbet på Goodison Park, og det har han også svært ved at se.

- Jeg forestiller mig, at han lige nu vil synes, at det er et forkert tidspunkt at tage afsked med landsholdet på, selvom Everton er et attraktivt job. Og lønmæssigt vil de sagtens kunne udkonkurrere DBU, siger Morten Bruun til Ekstra Bladet.

- Det overrasker mig ikke, at han bliver nævnt derovre. Men det vil virkelig overraske mig, hvis han vil være interesseret i jobbet.

Hos Betfair giver det odds 21 gange pengene igen, hvis man spiller på, at Kasper Hjulmand bliver den næste Everton-manager.

Hos Daily Telegraph forlyder det, at Roberto Martinez er den store kandidat til jobbet - Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE