Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forkert kendelse: Derfor ændrede VAR ikke dommerens beslutning

Af Jeppe Augustsen
22.09.2023 Kl. 15:02
PGMOL har meddelt Thomas Frank og Brentford, at der blev begået en dommerfejl i kampen mod Newcastle.

Brentford led sæsonens første nederlag, da de i sidste weekend tabte 0-1 til Newcastle på St. James' Park.

Newcastle fik tildelt et straffespark i anden halvleg, som Callum Wilson sikkert eksekverede.

 

Efter kampen var Brentford-manager, Thomas Frank, meget utilfreds over kendelsen ved straffesparket, og han fortæller nu, at PGMOL har erkendt en fejl ved kendelsen.

Der blev dømt straffespark efter Craig Pawson havde snakket med sin linjedommer, og efter hver kamp får klubberne en rapport omkring kendelserne og VAR.

Her fortæller Thomas Frank, at det ikke var en 'klar og tydelig' fejl fra dommerens side, og derfor ændrede VAR ikke beslutningen.

– Det, alle vil have, er at vi hæver niveauet og stabiliteten fra dommerne. Jeg synes, at de arbejder hårdt på det, og niveauet går i den rigtige retning, siger Thomas Frank ifølge The Athletic.

– Vi får denne rapport med afgørende kampsituationer, og det får vi hver runde, og den forklarer, om det var de rigtige kendelser, eller om VAR fik den.

– Som jeg forstår det, skriver de faktisk, at kendelsen fra dommeren var forkert, men VAR gjorde det rigtige, fordi det ikke var en 'klar og tydelig fejl'. Det er bare frustrerende, at en tæt kamp bliver afgjort af en forkert beslutning fra linjevogteren. Det sker, og vi må kigge fremad. De (dommerne, red.) lærer, og det samme gør vi, slutter Thomas Frank.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Afsløring: Klopp har afvist jobtilbud

2. Revser United-stjerne: "Han er nødt til at gøre det bedre"

3. Haaland når vild milepæl: Så rig er han

4Afsløring: Sådan fungerer Tottenhams Harry Kane-klausul

5. Milliarder er kommet i kassen – Chelsea får ny investor

Annonce