Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 09:20
Forholdet er anspændt: Mourinho og Levys forhold krakelerer

Football Insider melder om stadig stigende anspændthed mellem træneren og klubchefen.


José Mourinho er kendt som en af verdens mest succesfulde trænere med et spækket trofækabinet, men han har også været en manager, som gennem karrieren har fået stillet milliarder til rådighed til at signe spillere.

I skærende kontrast står Daniel Levy, der er kendt som en dygtig forretningsmand, benhård forhandler og groft sagt en gnier, der nødigt har villet løsne stropperne på pengeposen for meget, hvis han kunne undgå det.

På papiret lyder kombinationen af Mourinho og Levy som et dårligt match. Og det er åbenbart også tilfældet, skriver Football Insider. Lige nu skulle forholdet mellem de to Tottenham-pinger være ved at krakelere, og stemningen bliver kun mere og mere anspændt, erfarer mediet.

En kilde tæt på klubben beskriver makkerparret som værende meget "umage". Med insiderens ord "passer" Levy og Mourinho dårligt til hinanden, selvom Mourinho hidtil har accepteret, at han ikke har alverdens midler at gøre brug af på transfermarkedet på grund af klubbens pressede situation.

Mod Burnley buldrede Tottenham til sejr, men det ændrer ikke på, at resultaterne i lang tid har været skuffende, og det er ikke mere end ganske få uger siden, at en fyring af Mourinho i høj grad var på tale.

Men selvom resultaterne udebliver, mens Levy har et stadig dårligere forhold til Mourinho, skulle bestyrelsesformanden ikke være klar til at trække tæppet væk under portugiseren endnu. Han kan stadig vinde Carabao Cup-finalen mod Manchester City til april, og han kan potentielt stadig nå en top fire-placering.

Derudover er det også værd at hæfte sig ved, at Tottenham skylder Mourinho omkring £30 millioner i kompensation, hvis klubben vælger at afskedige ham på dette punkt af portugiserens kontrakt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED