Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 19:20
Forhandlingerne er begyndt: Eriksens drømmeskifte kan blive en realitet

Sky Germany erfarer, at Real Madrid skulle have tilbudt Isco til Inter i bytte for den danske playmaker.


Christian Eriksen endte med at skifte til Inter for knap 10 måneder siden, men Real Madrid skulle angiveligt have været danskerens drømmedestination, og der er de spanske medier som stadig påstår, at den tidligere Tottenham-stjerne sågar havde en verbal aftale med den spanske kongeklub om et skifte.

Dengang gik drømmen ikke i opfyldelse, men det kan måske nå at ske endnu. Sky Germany erfarer nemlig, at Real Madrid nu skulle have tilbudt Isco til Inter i bytte for danskeren.

Skal man tro den tyske udgave af Sky, så er en byttehandel nu en ganske reel mulighed, og den første kontakt mellem de to klubber er taget.

Isco, som på mange måder står i samme spillemæssige situation i Real Madrid som Eriksen i Inter, skulle også være utilfreds og ønske et skifte. Spanske medier skrev så sent som mandag, at den spanske playmaker allerede nu skulle have sat sit hus i Madrid til salg forud for et januarskifte.

Men lige nu er byttehandlen kun på et indledende stadie, og klubberne er ikke helt enige om, hvad de to spillere er værd. Real skulle vurdere Isco til at være mellem €60-70 millioner værd, mens Inter betalte omkring €30 millioner for Eriksen i januar.

Set med vores øjne er der også et andet problem; Isco og Eriksen minder på mange måder om hinanden rent typemæssigt, så der er gode chancer for, at Antonio Conté ikke er interesseret i spanieren.

Flere italienske medier skriver, at den tidligere Chelsea-træner drømmer om N'Golo Kante eller en spiller, som minder om franskmanden. Det gør hverken Eriksen eller Isco.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED