AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 11:19
Forhandler med Frank Arnesen: Arsenal byder snart officielt på 19-årig

Et bud på Feyenoord-profilen Orkun Kökcü skulle være tæt på, vurderer hollandsk journalist.


Frank Arnesen, der i dag er sportschef for Feyenoord, får formentligt snart et bud fra Arsenal at skulle forholde sig til.

Den hollandske journalist, Martijn Krabbendam, der skriver for Voetball, er nemlig overbevist om, at The Gunners snart præsenterer danskeren for sit første officielle bud på det 19-årige stortalent Orkun Kökcü.

- Arsenals interesse er meget seriøst. De har arbejdet på denne transfer længere. Det gælder også Sevilla, der også udviser interesse. Transferen bliver langtsomt forberedt, og et bud kommer før eller siden, siger Krabbendam.

- Måske ikke i denne uge, men jeg forventer, at Arsenal kommer med et bud, ellers ville alt deres arbejde hidtil være spildt.

Kökcü er en offensiv midtbanespiller, som er blevet sammenlignet med Mesut Özil. Tyrkeren var spået en rolle for sit landshold under sommerens nu udskudte EM-slutrunde, og der har været rygter om interesse fra Arsenal siden årsskiftet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED