AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 19:47
Forgyldt: City er klar til at gøre Sterling til klubbens bedst betalte spiller nogensinde

Manchester City er angiveligt overbeviste om, at man kan indgå ny kontrakt med den engelske winger.


Det er mindre end et år siden, Raheem Sterling sidst forlængede sin kontrakt, men allerede nu skulle han være i forhandlinger med de engelske mestre om en ny aftale.

Der har været rygter om, at Sterling overvejede sine muligheder for måske at skifte til La Liga i fremtiden, men skal man tro Metro, så er City nu overbeviste om, at man kan forlænge hans kontrakt.

Sterlings villighed til at forlænge skyldes måske, at The Citizens angiveligt har givet ham et tilbud, der vil gøre ham til klubbens bedst betalte spiller nogensinde.

Han skulle allerede tjene knap £300.000 ugentligt, men Manchester Citys nye kontraktudspil skulle byde på en lønforhøjelse, der indtjener ham £380.000 ugentligt.

Det vil gøre ham til den mest vellønnede spiller i klubbens historie og samtidigt sætte ham på niveau med David de Gea, der lige nu skulle have titlen som den mest løntunge Premier League-spiller.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED