AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 10:28
Forgæves forsøg: Tottenham opgiver jagten på Ajax-stjerne

Donny van de Beek skulle have gjort det klart over for Tottenham, at han foretrækker et skifte til Real Madrid.


Tottenham skulle have prøvet at overtale Ajax-profilen Donny van de Beek til at skifte til klubben, men har som så mange andre før måttet erfare, at så snart Real Madrid blander sig, så står man ikke en chance.

Hollandske De Telegraaf skriver nemlig i dagens avis, at Londonklubben har gjort et forgæves forsøg på at hente den 22-årige midtbanespiller.

Mediet noterer sig, at kilder tæt på Tottenham fortæller, hvordan Van de Beek i samtaler med klubben har gjort det klart, at han foretrækker at skifte til Real Madrid.

Han er adskillige gange blevet rygtet til Santiago Bernabeu efter sin store sæson for de hollandske mestre sidste år, men besluttede sig angiveligt for at blive endnu en sæson hos Ajax.

Det skulle dog også blive hans sidste. De Telegraaf skriver nemlig, at Real Madrid er klar til at betale købsprisen på €55 millioner, som Ajax forlanger for profilen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED