AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2022 08:44
Fofana kæmper for Chelsea-skifte: Degraderet til reserveholdet

Wesley Fofana er opsat på at skifte Leicester ud med Chelsea og er nu blevet straffet af sin klub.


Chelsea har allerede budt tre gange på Wesley Fofana, men selvom spilleren har udtrykt et ønske om at skifte klub, har Leicester afvist tilnærmelserne fra Chelsea.

I et forsøg på at fremtvinge et skifte droppede Fofana også en træning i sidste uge, og det har nu fået konsekvenser for forsvarsspilleren.

Det kunne Brendan Rodgers fortælle tirsdag aften efter en hårdt tilkæmpet sejr i Carabao Cuppen.

- Han træner ikke med førsteholdet. Han træner med U23-holdet for at holde sin kampform ved lige. Det er vigtigt at kontrollere enhver distrahering. Jeg kan kun bruge spillere, som er fuldt ud engageret. Indtil da træner han med U23-holdet, sagde Rodgers ifølge The Telegraph.

- Han mødte ikke op til træning en dag i sidste uge. Man har brug for fuldt engagement fra sine spillere. De bliver godt betalt, og det mindste de kan gøre er at møde op.

Leicester lider i øjeblikket af at være i en økonomisk svær situation, hvor klubben ikke kan hente nye spillere, før der bliver solgt ud af den nuværende trup.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE