Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 21:14
Første offer: Ny Spurs-sportschef vil bede profil om at finde ny klub

Football Insider skriver, at Fabio Paratici vil bede Harry Winks om at finde sig en ny klub denne sommer.


Den er ikke officiel endnu, men tidligere Juventus-sportschef Fabio Paratici bliver udnævnt til ny sportsdirektør for Tottenham og er allerede godt i gang med at arbejde i kulisserne. Det har adskillige pålidelige medier allerede fastlagt.

Nu skriver Football Insider så også, at den nytilkomne italiener og klubledelsen er blevet enige om, at tiden er inde til at vinke farvel til Harry Winks. Derfor vil en af Paraticis første opgaver være at bede den 25-årige englænder om at igangsætte jagten på en ny klub.

Spurs ville i den ideelle verden gerne tjene op mod £30 millioner på Winks, men er villige til at sælge midtbanespilleren, der mistede sin stamplads under José Mourinho, for mindre.

Winks ønsker som sådan ikke selv at tage afsked med The Lilywhites, men er omvendt indstillet på, at det måske er den rette beslutning, såfremt spilletiden stadig ser ud til at være begrænset.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED