Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 12:49
Første navn på listen: Arsenal har en klar favorit til at afløse Arteta

StadioSport skriver, at Arsenal har en klar favorit til at overtage trænerposten, hvis Mikel Arteta skulle ende med at blive fyret.


Det er helt naturligt, at andre trænere rygtes til en klub, når resultaterne udebliver, og spillet ikke svinger. Ole Gunnar Solskjær står ofte for skud, og nu er det blevet Mikel Artetas tur i Arsenal.

Trods en skuffende sæsonstart er det dog småt med rygter om, at spanieren skulle have mistet klubledelsens tiltro efter kun knap et år på trænerposten. Men skulle situationen nå et punkt, hvor en fyring er den eneste udvej, så har Arsenal en klar favorit til at overtage efter Arteta, påstår StadioSport.

Og det skulle være en gammel kending fra Premier League og lokalrivalerne fra Chelsea, nemlig Maurizio Sarri. Ifølge StadioSport er den kæderygende italiener Arsenals første navn på listen over mulige erstatninger for Arteta, selvom han næppe ville være nogen populær udnævnelse.

Sarri vandt Europa League og sikrede Chelsea en top fire-placering i sin enlige sæson for klubben, men hans "Sarri-bold" var bestemt ikke universelt elsket af fansene. 

I Napoli fik han dog spillet til at gå op i en højere enhed, og han er nem at anskaffe sig, efter han i sommer blev afskediget af Juventus. Ved første øjekast er det svært at se ske, men så længe Arsenal fortsætter med at underpræstere, vil der uden tvivl fortsætte med at være spekulationer som disse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED