Første halvleg af Chelsea - United: Tre ting vi lærte

20.10.2018 Kl. 12:23
Tre ting vi lærte af første halvleg på Stamford Bridge i kampen mellem Chelsea og Manchester United.

Chelsea er foran med 1-0 mod Manchester United på et mål af Antonio Rüdiger – her er tre ting vi lærte af de første 45 minutter.

1. Paul Pogba er – rent taktisk – langt fra en topspiller

Hjørnespark. Mandsopdækningen fejler. MÅL. Chelseas Antonio Rüdiger sætter Man Uniteds Pogba med et simpelt fodskifte og kommer foran og scorer.

Simpelthen ikke godt nok af Pogba, der bare IKKE er en topspiller i forhold til sine positioneringer og sine beslutninger uden bold!

2. En Hazard i topform kan lukkes ned i perioder

Ashley Young har lavet et par frispark og er lykkedes med at lukke verdens mest formstærke kantspiller ned. Dobbeltdækning hos Unitedmed støtte fra midtbanen har gjort det svært for Hazard, der ikke har skabt det store i de første 45 minutter.

3. Uniteds offensive investeringer koster defensivt

Manchester United har bragt en del folk frem i første halvleg på deres offensive omstillinger. Friskt, men det har set ud til at være en farlig idé, når angrebene ikke er endt med afslutning.

Shaw er især blevet isoleret et par gange med Willian og den kombination kan koste. I modsatte side giver dobbeltfokus på Eden Hazard plads til Alonso og Chelsea lader til at have teten i 1v1 offensive dueller.