AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 15:19
For første gang: Neves kommenterer på United og Liverpool-rygter

Manchester United og Liverpool vil have fat i Wolves' Ruben Neves - men det bliver højst sandsynligt ikke nogen nem fangst.


Ruben Neves har i de sidste par sæsoner været en af de bedste spillere på det positivt overraskende Wolves-mandskab, der på rekordtid har etableret sig som en top 10-klub i Premier League.

Det har skabt interesse fra en række top-klubber heriblandt Manchester United og Liverpool, der særligt har virket lune på portugiseren.

Desværre for de respektive klubber, så virker Neves lige nu ikke særlig optaget af et klubskifte, hvilket han gjorde klart i sit første interview omhandlende transferrygter.

- Der vil altid være spekulationer - sådan har det været, siden jeg kom hertil. Det er normalt i fodbold, og det er normalt. Vi tænker ikke over sådan noget, vi fokuserer bare på at spille, lyder det på klassisk afvigende manér fra Neves overfor avisen Express.

23-årige Ruben Neves har i denne sæson spillet 43 kampe, scoret tre mål og lagt op til yderligere to.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED