Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 18:15
Første gang i 53 år: Premier League mere lige end længe

Intet hold er startet som lyn og torden i en sæson, hvor alle har tabt en kamp i de første seks spillerunder


Flere eksperter havde inden sæsonen spået, at vi i år ikke ville se en gentagelse af de seneste års suveræne tophold eller en mester med op mod 100 point på kontoen. Corona-pandemien har skabt en fortættet sæson, hvilket ville presse klubberne mere var ræsonementet. 

Og noget kunne tyde på, at de får ret. For efter Aston Villas nederlag til Leeds United fredag og Evertons lige så mod Southampton søndag, har alle Premier League-hold tabt mindst en af deres første seks kampe. 

Hvis det ikke lyder så utroligt igen, så er det ikke helt rigtigt. For man skal faktisk helt tilbage til 1967/68-sæsonen for at finde en tilsvarende situation, hvor ingen hold var ubesejrede efter seks spillerunder.

I den anden ende af skalaen, har hverken Fulham, Sheffield United, West Bromwich eller Burnley formået at vinde en kamp endnu. De to sidstnævnte har dog endnu ikke spillet seks kampe. 

Everton og Liverpool fører Premier League med 13 point. Aston Villa har imidlertid spillet en kamp færre og indtager tredjepladsen med 12 point. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED