Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 17:08
For første gang: Chelsea-stjerne misser kamp grundet skade

En lille skade stopper en vanvittig stime, som Mason Mount havde gang i.


Mason Mount har spillet 114 kampe for Chelsea, men når Manchester City i morgen venter i et stort topbrag på Stamford Bridge, får han ikke sin kamp nummer 115 for The Blues.

For første nogensinde i sin Chelsea-karriere koster en skade nemlig den engelske profil en kamp for London-klubben.

På dagens pressemøde kunne Thomas Tuchel nemlig fortælle, at Mount pådrog sig en mindre skade i midtugen mod Aston Villa, hvor han dog var i stand til at spille kampen til ende og sågar sparke bolden i mål i straffesparkskonkurrencen, som Chelsea vandt 4-3.

- Det er for tidligt for Mason Mount. Han har en mindre skade fra Aston Villa-kampen. Han tog store skridt, men det er ikke nok for at være klar til i morgen, lød det fra Chelsea-manageren ifølge football.london.

Dermed slutter en helt igennem vanvittig stime uden skader for Mount, der dog må forventes at være tilbage, når Chelsea i næste uge møder Juventus i Champions League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE