Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 10:52
Først VAR, nu dette: FIFA vil teste ny dommerteknologi forud for VM i Qatar

Til VM i Qatar i 2022 planlægger FIFA at implementere ny dommerteknologi, som skal forbedre kendelserne. Til Arabisk Cup i næste uge skal det testes.


I VM 2018 afprøvede FIFA VAR som nogle af de første og sidenhen er det blevet en etableret del af sportens- og dommerens hverdag. 

Nu vil FIFA atter teste ny teknologi, når der om et lille års tid skal spilles VM i Qatar. Det skriver The Times. 

Der er tale om såkdalt 'offside-teknologi', som FIFA vil afprøve i næste uge, hvor der spilles Arab CUP. 

Offside-teknologien skal, ligesom VAR, hjælpe dommeren med at dømme hurtigere og mere korrekt. Teknologien vil eftersigende automatisk kunne måle, hvornår en spiller er offside. 

Det fungerer sådan, at VAR-dommeren får en direkte besked, når en spiller er offside og da videregiver han informationen til dommeren på banen.

Derefter er det op til dommeren, om spillet skal stoppes eller ej. 

Der er tale om 16 kampe, hvor den nye teknologi skal testes til Arabisk Cup. Det vides endnu ikke, om det implementeres til VM i 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE