Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 19:30
Først i verden: Premier League indfører ny udskiftningsregel næste uge

Premier League kommer til at indføre en ny regel omkring udskiftninger på onsdag.


Der har længe været et stort fokus på hovedskader i fodbold, og nu går Premier League forrest i et nyt initiativ, hvor der tages større hensyn til spillerne.

Således skriver The Times, at Premier League bliver den første turnering til at introducere permanente udskiftninger i forbindelse med mistanke om hjernerystelser.

Det forventes, at Premier League-klubberne på onsdag stemmer for regelændringen, og derefter vil reglen træde i kraft fra næste uge.

Regelændringen giver spillerne mulighed for at forlade banen, hvis de pådrager sig en hovedskader, hvor der er mistanke om en hjernerystelse, men udskiftningen vil ikke tælle som en af de tre normale udskiftninger.

Der er også en forventning om, at det engelske fodboldforbund vil gøre brug af regelændringen til femte runde af FA Cuppen, men det vil ikke gøre sig gældende til weekendens FA Cup-kampe i fjerde runde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED