AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 11:36
Før van Dijk-køb: Klopp havde fire spillere på sin A-liste

Jürgen Klopp havde angiveligt fire midtstoppere på sin ønskeliste, inden man købte Virgil van Dijk i 2018.


Liverpool forsøgte uden held at hente Virgil van Dijk i sommeren 2017 og måtte komme med en officiel undskyldning til Southampton, da de snakkede med hollænderen bag deres ryg.

Et halvt år senere lykkedes det dog Jürgen Klopp at få sin mand i en £75 millioner-handel.

Neil Jones fra GOAL beretter nu, at Jürgen Klopp sammen med sportsdirektør Michael Edwards havde udarbejdet en A-liste og B-liste med potentielle forsvarsspillere.

Der var fire spillere på A-listen, og Virgil van Dijk toppede denne liste. Derudover var Kalidou Koulibaly, Aymeric Laporte og Jerome Boateng også til at finde på listen, som man mente kunne gøre en forskel med det samme.

Aymeric Laporte var en seriøs kandidat, men frikøbsklausulen på £57 millioner i Athletic Bilbao skulle betales i en rate, og det var en af forhindringerne.

Jerome Boateng var den ældste på listen, og det var også grunden til, at han var mindre attraktiv ift. de andre spillere. Derudover havde han også en længere skadeshistorik.

Havde man ikke hentet Virgil van Dijk, var Liverpool gået efter Kalidou Koulibaly, skriver Neil Jones. 

B-listen var unge spillere, som man mente havde verdensklasse potentiale, og den inkluderede spillere som Manuel Akanji, Eder Militao og Jamaal Lascelles.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED