AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 19:33
Før De Gea-forlængelse: United var parate til at hente tidl. Arsenal-keeper

Manchester United forhørte sig angiveligt om, hvorvidt Wojciech Szczesny var til salg denne sommer.


Der er umiddelbart faldet ro på målmandssituationen på Old Trafford, efter David de Gea valgte at skrive under på en ny kontrakt med klubben.

Men det er ikke mere end få måneder siden, og mens uvisheden om, hvorvidt spanieren ville fortsætte eller ej, søgte The Red Devils efter mulige afløsere.

Goal kan denne torsdag afsløre, at tidligere Arsenal-målmand Wojciech Szczesny var blandt kandidaterne.

Ifølge mediet kom det faktisk så vidt, at Manchester United tog direkte kontakt til Juventus for at forhøre sig om, hvorvidt den polske målmand var til salg eller ej.

Efter alt at dømme er Manchester Uniteds interesse nu død og begravet,  men er det ikke tilfældet,  har Wojciech Szczesny kontraktudløb med Den Gamle Dame i 2021.

Den polske keeper skiftede til Juventus efter to succesfulde lejeophold for AS Roma og var oprindeligt reserve for Gianluigi Buffon.

Det klædte Szczesny at stå i skyggen af den legendariske målmand, for i dag er polakken klubbens førstevalg.

Han har i alt spillet 69 kampe for Bianconeri og holdt målet rent i 35 af dem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED