AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 13:15
Følg søndagens storkamp i Premier League live på PLBOLD.dk

Søndag eftermiddag og aften giver vi dig muligheden for at følge med i kampen mellem Manchester City og Manchester United før, under og efter.


Det er et af sæsonens største opgør, der venter i weekenden. 

Førerholdet i Premier League, Manchester City, tager imod Manchester United, og det er ikke kun en kamp mellem to storklubber fra samme by, som derfor har en stor rivalisering. Det er også et møde mellem to forskellige stilarter og to klubber, der i øjeblikket er i to vidt forskellige stadier. 

Manchester City er muligvis aldrig set bedre end lige nu, og samtidig har Manchester United ikke været i stand til at hamle op med de allerbedste i de seneste år. 

Selvom Manchester City er store favoritter på hjemmebane, lever disse kampe altid deres eget liv, og vi ser utrolig meget frem til kampen. 

Derfor har vi stablet en liveopdatering på benene, og derfor vil vi søndag eftermiddag varme op til kampen med statistikker og startopstillinger, mens vi vil liveopdatere fra slagets gang på Etihad Stadium, når kampen bliver fløjtet i gang. Efterfølgende vil vi brigne reaktioner spillere og managere. 

Alt det bliver samlet i én liveopdatering, som du vil kunne finde her på PLBOLD.dk fra søndag eftermiddag. 

Vi glæder os - det håber vi også, at du gør. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED