AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 19:47
Følelsen er gengældt: Sancho ønsker at spille sammen med Rashford

Jadon Sancho ønsker også at spille sammen med Marcus Rashford på klubplan i fremtiden, skriver The Athletic.


Så sent som sidste uge udtalte Marcus Rashford i et interview med Bleacher Report, at han hellere end gerne ville spille sammen med Jadon Sancho, hvis chancen bød sig.

- Forhåbentligt kan vi spille sammen. Det ville være godt. Han er kreativ og opfindsom på banen, og det er ting, man skal være, hvis man skal blive verdensklasse, udtalte Manchester United-stjernen.

Han og Jadon Sancho skulle være nære venner, og netop venskabet mellem de to engelske stjerner skulle kunne få stor betydning for, at Jadon Sancho ender på Old Trafford.

The Red Devils er udråbt til store favoritter til at signe den 20-årige Dortmund-stjerne, og Rashfords ønske om at spille sammen med Sancho skulle være gengældt.

Det skriver The Athletic torsdag.

- Kilder fortæller, at følelsen er gengældt. Sancho er meget åben for at skifte til Old Trafford og tilbage til Manchester, hvor hans venner fra City-tiden stadig er, skriver Laurie Whitwell, der dækker Manchester United for The Athletic.

Chelsea og Liverpool er to andre engelske klubber, som også har udvist interesse i Sancho, men allerede inden coronakrisen var der rygter om, at de to klubber nødigt ville bruge op mod £120 millioner på den unge englænder.

Det har ikke ændret sig nu, hvor coronakrisen rammer dem og alle andre fodboldklubber på pengepungen.

- Liverpool og Chelsea, to andre potentielle destinationer for Sancho, hælder ikke til at bruge den slags penge, det vil kræve, skriver Whitwell for The Athletic.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED