AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 22:23
Foden: Er heldig med at spille med De Bruyne

Phil Foden føler sig heldig over at spille sammen med Kevin De Bruyne hos Manchester City, fortæller den unge englænder.


19-årige Phil Foden startede for første gang i sin karriere en Premier League-kamp, da Manchester City søndag slog Arsenal med 3-0 på Emirates Stadium. 

Kevin De Bruyne var profilen i kampen med sine to mål og en assist og det var unge Foden, der assisterede belgierens 3-0-scoring. 

Foden fortæller, at han var glad for sin rolle i sejren og synes, at han udvikler sig takket være spillere som De Bruyne. 

- Det er min første Premier League-start i dag og jeg var glad for, at han var på banen, fortæller Foden til radiostationen BBC 5 Live. 

- Jeg er glad for assisten. Når man spiller med dygtige spillere gør det ens liv nemmere. Det er en fornøjelse at spille med Kevin De Bruyne, han er en af vores største spillere. Jeg er så glad for at kunne lære af ham. 

- Når man har en spiller som ham på sit hold, så kan alt ske, slutter han. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED