AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 08:17
Fodbolddirektør: Premier League-sæsonen vil snart blive aflyst

Hvis man skal tro Udineses direktør, vil Premier League lide samme skæbne som den belgiske liga og blive aflyst.


Det er ikke en god nyhed at vågne op til denne morgen, hvis man skal tro på, hvad Pierpaolo Marino har at sige.

Udinese-direktøren fortæller nemlig til Sportitalia, at inden længe vil Premier League følge i fodsporene på den belgiske liga og aflyse slutningen på sæsonen, selvom UEFA har truet med en række sanktioner.

- I England er Premier League ved at frigøre en lignende udmelding, fordi situationen der er ved at blive meget, meget alvorlig. Jeg håber bare, at vi kan nyde fodbold igen efter coronavirussen, siger Marino.

Så tænker du måske, hvad Udinese-direktøren ved om Premier League, men han har måske en god kontakt til den engelske liga.

For Udinese og Watford, der som bekendt spiller i Premier League, er ejet af Pozzo-familien, og de to klubber har et meget tæt samarbejde, hvilket tidligere har udmøntet sig i en række interne handler.

Endnu er der ikke kommet nogen officiel udmelding fra Premier League, og der arbejdes ifølge flere medier på at finde en løsning, hvorpå sæsonen kan gennemføres i løbet af sommeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED