Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

FM 20: Syv ‘ukendte’ engelske wonderkids du bør hente

Af Emil Eire Frerk Olsen
14.11.2019 Kl. 20:11
Der er kun lidt over fire døgn til, at det længe ventede Football Manager 2020 udkommer, og i den anledning ser vi på, hvilke engelske talenter, du bør hente til din jagt på toppen af Premier League.

Os FM-gamere er alle godt klar over, at spillere som Sancho, Greenwood og Hudson-Odoi besidder mest potentiale, men har man et ømt punkt for at starte i de lavere rækker, så er der altså bare brug for en mere dybdegående research af lidt mindre prominente spillere.

Derfor har vi taget et kig på syv mere eller mindre ukendte engelske talenter i vilkårlig rækkefølge, som langsigtet kan blive en stor gevinst for din klub.

Marcus Dewhurst – Målmand – Guiseley (udlånt fra Sheffield United) – 18 år

Dewhurst er desværre udlånt i første sæson, men vil fra start af være værd at følge nært. Han har allerede høje stats af sin alder og vil fra start kunne gøre sig i League Two og måske endda i League One, mens hans udvikling vil forventes at gå hurtigt.

Nohan Kenneh – Defensiv midt – Leeds United – 16 år

I Leeds finder du et vaskeægte gem. Kenneh er utrolig ung og kan dermed udvikle sig drastisk med tiden – hvilket dog også er nødvendigt i visse egenskaber som flair og bevægelse uden bold.

Teenageren er dog bestemt en mand for fremtiden, og så er der økonomisk set et ekstra stort plus ved ham. Hans kontrakt udløber nemlig efter en sæson, og derfor er hans værdi minimalt lav, så det er bare med at være hurtig ude med riven!

Karamoko Dembélé – Højre kant – Celtic – 16 år

Okay, de fleste har allerede hørt om Celtics guldfugl, men mange har samtidig glemt ham lidt, siden de virale videoer, fra han var 13 år gammel. 

Selvom det føles som et godt stykke tid siden, så er Dembélé stadig blot 16 år og med et enormt potentiale. Hvis du på nogen måde kan skrabe sammen til ham, så er det bare med at gøre det, for hans beskedne værdi på 2,5 millioner pund vil kun stige og stige.

Jude Bellingham – Central midt – Brimingham City – 15 år

Så til listens yngste spiller. Bellingham er endnu ufattelige 15 år, men har allerede stats, der kunne gøre ham aktuel for startelleveren i League Two.

Hans pris er stadig lav qua hans alder og uudviklede stats og vil derfor hurtigt kunne ende med at være en særdeles profitabel handel – også med henblik på et eventuelt videresalg. Og ja, ja, det spiller ingen rolle, men det er da altid et plus, hvis man kan hente så ung en spiller, som allerede har et billede på sin profil.

Luke Matheson – Højre back – Rochdale – 16 år

Vi er desværre ikke i besiddelse af et billede af Mathesons FM-profil, men det er samtidig heller ikke nødvendigt. 

Vi så alle, hvordan han brillierede på Old Trafford i fjord, hvilket utvilsomt heller ikke er gået spillets næse forbi. Matheson har et kæmpe potentiale og vil bestemt være en mand for fremtiden, som endda ikke tager nogen afgørende bid af transferbudgettet.

Ryan Edmondson – Angriber – Leeds United – 18 år

Vi elsker alle at ramme jackpot med en ung angriber, og i den søgen kan Leeds' Edmundson hurtigt gå hen og være præcis den spiller. 

Han er til at betale, og ser man nærmere, så besidder han mange af de ingredienser, der i fremtiden kan udgøre en ægte målscorer. Solide fysiske stats krydret med 14 heading og 13 afslutning samt 15 i 'bravery' – bon appetit, siger vi bare.

Rayhaan Tulloch – Angriber – West Brom – 18 år

Tulloch er en anden ung Championship-angriber, der ufdylder nogle af de samme kriterier, mens hans kontrakt allerede udløber i 2020 som et sideløbende, men ikke desto mindre stort plus.

Ser man på hans stats, er der fra start nogle mangler i den tekniske afdeling, mens hans fysik derimod mildest talt er veludviklet. Bestemt et sjovt og samtidig seriøst forsøg værd.

Annonce