Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 19:59
Flyvende i denne sæson: Nu sætter City prisskilt på lejesvend

Jack Harrison er til salg, skriver The Athletic.


Manchester City er angiveligt parate til at sælge Leeds-lejesvenden, Jack Harrison, denne sommer. Det skriver The Athletic.
 
Harrison er i øjeblikket i gang med sin tredje sæson som lejesvend hos Leeds United. I sidste sæson spillede han i hver eneste Championship-kamp, som i sidste ende altså resulterede i en oprykning til landets bedste række.
 
I denne sæson er det ligeledes blevet til en produktiv sæson for 24-årige Harrison. 24 kampe har resulteret i seks mål og fire oplæg.
 
Ifølge The Athletic, er hans moderklub nu klar til at lade ham gå - for den rette pris. Og den lyder på 11 millioner pund, skriver mediet.
 
I alt har Harrison tørnet ud 116 gange for Leeds, mens det endnu ikke er blevet til en kamp på Manchester Citys førstehold.
 
Harrisons kontrakt med Manchester City udløber i sommeren 2022.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED