AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 16:15
Flot gestus: Bolddreng spiste frokost med Tottenham-stjernerne

José Mourinho havde inviteret den meget omtalte bolddreng fra Olympiakos-opgøret med til spillernes frokost forud for opgøret mod Bournemouth.


José Mourinho var efter midtugens sejr over Olympiakos ude og rose en af bolddrengene, der spillede en vigtig rolle i Tottenhams udlignende mål. 

Bolddrengen sørgede således for at spillet blev sat hurtigt i gang, hvilket resulterede i et kontramål til Spurs.

Det fik efterfølgende Mourinho til at udtale: 

- For at gøre det, som han gjorde, skal man være en god bolddreng. Da jeg var 10-16 år gammel, var jeg en god bolddreng, og det samme er han. Han læste spillet og sad ikke og kiggede på tilskuerne. Jeg ville invitere ham ind i omklædningsrummet sammen med spillerne, men han forsvandt, sagde Mourinho. 

Tottenham og Mourinho har dog efterfølgende fået fat i bolddrengen, som i dag var inviteret med til spillernes frokost forud for opgøret mod Bournemouth. 

Her fik bolddrengen, Callum Hynes, mulighed for at hilse og spise med de store stjerner.

En flot gestus fra Tottenham og en stor oplevelse for den unge bolddreng. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED