AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 19:09
Flop for 37 mio: Premier League-klub er klar til at købe Karius

Belgiske Voetbal24 skriver, at West Ham er blandt klubberne, som lige nu forsøger at signe Loris Karius.


Loris Karius gør måske klogest i at holde afstand fra Premier League, for man ved, at skulle den tyske målmand lave en fejl eller to, så kaster den engelske presse sig med garanti over ham.

Om ikke andet skulle Liverpool-målmanden, der droppede noget så fælt i Champions League-finalen for to år siden, faktisk have muligheden for at skifte til West Ham.

Det skriver det belgiske medie Voetbal24 torsdag. Og hvad ved et belgisk medie så om det?  Måske næsten intet, måske en masse.

Egentligt omhandler mediets historie Anderlecht, som også skulle forsøge at signe Liverpool-målmanden, der har kontrakt med The Reds frem til 2021.

Liverpool kræver dog omkring €5 millioner for målmanden, hvilket svarer til omkring 37 millioner kroner.  Den pris skulle både Anderlecht, Sporting Lissabon og også West Ham være interesseret i at betale, selvom nogle ville betegne det som et gamble.

Besiktas, hvor Karius snart har tilbragt to sæsoner på en lejeaftale, skulle være udelukket, da den tyrkiske klub enten ikke har eller ønsker at betale købssummen.

Skulle det være sandt, at West Ham faktisk er interesseret i at signe Karius, må det næsten være som backup for Lukasz Fabianski, der i en årrække har været en stabil førstemålmand.

Klubben har allerede Darren Randolph som reserve, men både han og Fabianski er noget ældre end 26-årige Karius.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED