AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 16:51
Fletcher peger på en mulig matchvinder i United-Liverpool

Den tidligere Manchester United-spiller mener, en af klubbens spillere kan gøre en forskel.


Søndag går det løs med braget mellem Manchester United og Liverpool.

De fleste vil måske smide deres penge på, at hvis der bliver en vinder, er det Jürgen Klopps mandskab, som ender med at tage sejren. Men der er også de, der tror på det modsatte.

En af dem er den tidligere Manchester United-spiller Darren Fletcher.

Han siger i et interview, at De Røde Djævle har flere spillere, der har potentialet til at score det afgørende mål i storkampen. Men én mere end andre:

- Sandsynligvis Marcus Rashford, siger han ifølge Manchester Evening News.

- Jeg tror, at for Marcus Rashford, ligesom for Manchester United, kunne det her blive kampen, der kickstarter sæsonen. Han er en rigtig talisman, og målene og præstationerne er i ham, der skal bare noget til at sætte gang i det, siger Darren Fletcher, som også roser Daniel James og Scott McTominay for at være friske pust for United i denne sæson.

Marcus Rashford har før vist sig frem mod netop Liverpool. Så sent som sidste år sænkede han eksempelvis holdet med to mål i en 2-1 sejr.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED