AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 11:10
Flere mål og assists: Kovacic ved han skal bidrage med mere

Den 24-årige lejespiller ved godt hvilken del af sit spil, der skal forbedres.


Mateo Kovacic er udmærket klar over, at han skal score flere mål og støbe flere assists, hvis han vil vinde sin startplads under Maurizio Sarri tilbage.

I øjeblikket står der 24-årige kroat noteret for nul og niks af slagsen efter sine 13 første kampe for The Blues. Det har betydet, at Ross Barkley har skubbet Kovacic ud af startopstillingen med sin formidable målform i oktober.

Kroaten, der er lejet ud fra Real Madrid denne sæson, har leveret et habilt stykke arbejde på andre punkter, men ved godt selv, at han skal have forbedret sine evner foran målet.

- Selvfølgelig vil jeg gerne forbedre mig. Som jeg har sagt før, så er dét, der mangler i min karriere hidtil. Mål, selvfølgelig, men også assists, siger Kovacic til Football London.

- Jeg mangler målene. Jeg kan og vil forbedre det aspekt af mit spil, men i sidste ende fokuserer jeg ikke for meget på det. Jeg er optaget af holdet, og at holdet præsterer. I sidste ende er det ikke vigtigt for mig, hvem der scorer eller assisterer, men jeg skal forbedre mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED