Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 19:48
Flere er inde i billedet: Newcastle har holdt samtaler med denne manager

Newcastle arbejder på at ansætte en ny manager, og en person er der allerede blevet holdt samtaler med.


Steve Bruce blev tidligere på ugen fyret som Newcastle-manager, og klubben er allerede i fuld gang med at udpege en afløser for den rutinerede englænder.

Således erfarer BBC i dag, at Newcastles nye ejere har holdt samtaler med Paulo Fonseca, der allerede i går blev udpeget som klubbens favorit til jobbet.

Men selvom The Magpies allerede har snakket med den tidligere Roma-træner, er der en række andre navne, der også bliver overvejet af ejerkredsen.

Her nævnes folk som Eddie Howe, Lucien Favre og Roberto Martinez som folk, der også er i spil til det eftertragtede job.

Der kommer dog næppe til at blive udpeget en ny manager allerede i denne uge, fordi de nye ejere ønsker at tage sig god tid til at træffe det rigtige valg.

Derfor bliver det også assistenttræner Graeme Jones, der kommer til at få ansvaret på sidelinjen i weekenden, hvor Newcastle møder Crystal Palace.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE