AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 16:52
"Fleckede" den ind - Nu udviser Arsenal interesse i Sheff. United-profil

Football Insider skriver, at Mikel Arteta følger John Fleck tæt.


Det er ikke en transfer, som kommer til at finde sted denne januar, men Arsenal følger Sheffield United-profilen John Fleck tæt i øjeblikket.  Det skriver Football Insider.

Den 28-årige midtbanespiller sikrede i weekenden The Blades et uafgjort resultat med sin udligning mod netop Arsenal,  og det har kun øget The Gunners' interesse.

Fleck skulle dog have været på Mikel Artetas radar gennem et stykke tid nu,  for med sine fem sæsontræffere har han bevist, at han sagtens kan klare niveauet i Premier League.

The Blades ønsker dog ikke at sælge midtvejs i sæsonen, men en kilde tæt på oprykkerne erkender, at klubben kan have svært ved at holde på sin profil forud for næste sæson.

Et bud på £20 millioner skulle angiveligt være nok til, at Sheffield United vil overveje at sælge til Arsenal til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED