AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 17:51
Fleck stjal sejren fra Arsenal i slutminutterne

Arsenal spillede lørdag 1-1 hjemme mod Sheffield United.


I Pierre Emerick-Aubameyangs fravær fik Gabriel Martinelli en sjælden plads fra start i Premier League for Arsenal, men den tillid tilbagebetalte den unge brasilianer med sit åbningsmål mod Sheffield United.

Lørdag eftermiddag var generelt en god dag for The Gunners' unge talenter,  da manden bag assisten, Bukayo Saka, blev nødt til at dække ind på venstrebacken på grund af skader.

Men trods det usammenspillede forsvar med Saka, Mustafi, Luiz og Maitland-Niles i bagkæden blev der lukket til rent defensivt, og Sheffield United havde i 80. minut endnu ikke registreret et skud inden for målrammen.

Men det hjælper nok så meget, når man blot skal bruge ét enkelt velplaceret et af slagsen, og det havde John Fleck, der flot flugtede bolden forbi Bernd Leno i Arsenal-målet i 83. minut.

Stillingen holdt til slutfløjt, og med pointdelingen ligger Arsenal nu nummer 10 i tabellen, mens Sheffield United forbliver på syvendepladsen.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED