Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 15:58
Fjerde sommersigning: Southampton snupper endnu en City-spiller

Southampton nærmer sig sommerens fjerde signing, melder The Athletic.


Southampton har indtil videre hentet Gavin Bazunu, Mateusz Lis og Armel Bella-Kotchap, og nu nærmer de sig angiveligt endnu en signing.

Gavin Bazunu erhvervede Saints i Manchester City for en sum af £15 millioner inklusiv bonusser, og det forlyder nu, at de igen går på rov på Etihad Stadium.

The Athletic erfarer, at Southampton nærmer sig et køb af Romeo Lavia. 

Den 18-årige belgiske midtbanespiller har været jagtet af Leeds og Southampton, og sidstnævnte står til at finde den transferduel. 

Artiklen fortsætter under videoen

Samme melding kommer fra talkSPORT, der beretter om en endelig aftale mellem de to klubber, hvor prisen ligger på £10 millioner.

Ifølge The Athletic har Manchester City også fået inkluderet en tilbagekøbsklausul i aftalen om Romeo Lavia. 

Den unge midtbanespiller ankom fra Anderlecht i 2020. I sidste sæson blev det primært til kampe for reserveholdet, men fik også spilletid i en enkelt FA Cup-kamp samt Carabao Cup.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE