AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 09:46
Fjerde sommersigning sikret: City henter Sporting-spiller

Manchester City skulle have sikret sig 18-årige Felix Correia for £6 millioner.


Manchester Citys signings denne sommer falder i to kategorier;  Den ene store signing i form af Rodri, og så to mindre i form af PSV-forsvareren Angelino og den amerikanske målmand Zack Steffen.

Pep Guardiolas seneste signing falder i den sidste kategori, da de engelske mestre ifølge Duncan Castles fra The Times har hentet det 18-årige stortalent Felix Correia fra Sporting Lissabon.

Intet er officielt, men Sky Sports har også tidligere berettet, at en handel var undervejs, selvom historien er gået under radaren.

- Manchester City har betalt £3 millioner som indledende beløb, og så kan Sporting tjene yderligere £3 millioner i bonusser senere, fortæller Castles til The Transfer Window Podcast.

- Handlen er ikke formelt blevet annonceret, men prisen er på plads, og Sporting er glade for at sælge wingeren til England senere denne sommer.

Correira kommer næppe til at få en rolle på førsteholdet i Manchester City endnu, men Pep Guardiola kan have lavet en genistreg på sigt, da Correia anses som ét af de største portugisiske talenter - og dem er det med at hente, inden de bliver solgt for €120 millioner som Joao Felix.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED