AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 18:46
Firmino er dirigenten bag Mané og Salahs magi

Roberto Firmino får typisk ikke den samme opmærksomhed fra fans og medier, som de andre stjerner i Liverpool, Sadio Mané, Mohamed Salah og Virgil van Dijk – det burde han måske?


Virgil van Dijk har kaldt ham den bedste spiller, han har spillet sammen med, Jürgen Klopp mener ikke, at der er nogen, der matcher hans exceptionelle kombination af færdigheder og præstationer. Andrew Robertson siger, at han kan det hele, og at Liverpool ikke vil bytte ham for nogen.

Efter Liverpools kamp lørdag eftermiddag mod Newcastle, som Liverpool desuden vandt 3-1, er det svært at betvivle Roberto Firminos kvaliteter, kvaliteter han tit illustrerer på banen.

Firmino startede ellers kampen på bænken, men blev skiftet ind, da Divock Origi måtte gå ud med en skade efter 37 minutters spil – Roberto Firmino kom på banen og blev fortjent kåret som man of the match efter kampen.

Firmino scorede ikke, men han var ophavsmand til Manés andet mål og Mohamed Salahs mål til 3-1. Især assistenten til Salah var iøjnefaldende, da han fandt egypteren med en vidunderlig hælaflevering.

Brasilianeren skulle oprindeligt have startet inde i kampen, men han var først hjemme i England sent torsdag efter en lang rejse hjem fra kampe med det brasilianske landshold.

- Jeg var tæt på at synge Bobbys sang. Vi vidste alle, at han kunne spille, han blev kun sparet på grund af den rejse, han havde. Brasilien var i Miami og LA, og de kom først tilbage torsdag aften. Hvad Bobby gjorde på banen var fænomenalt, sagde Liverpool-manager Jürgen Klopp til LFCTV efter kampen.

Den 27-årige angriber formåede ikke bare at ændre kampen, han formåede også at få glæde ind i holdet og spillet. Liverpool startede svagt, hvor de allerede kom bagud efter syv minutters spil.

Newcastles manager, Steve Bruce, storroste også Firmino efter kampen, hvor han mente, at kampen røg ud af hænderne på Newcastle ved introduktionen af Firmino.

- Hans bevægelse og den måde han spiller på – Liverpool er så gode som de bedste med ham på den position, sagde Steve Bruce ifølge ESPN.

Firminos bevægelse skabte plads til dem rundt om ham. Hans hurtige tankegang, hurtige fødder, og hans opfindelser var, hvad der skulle til for at slå Newcastle.

Firmino sluttede kampen med to assists, fire nøgleafleveringer, og utallige magiske momenter der sendte tilskuerne i ekstase.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED