AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 09:59
Firmino: Det har været min bedste sæson i min karriere

Roberto Firmino håber på at slutte en fantastisk sæson af med en triumf i Champions League.


Det er Mohamed Salah, der har løbet med det meste af opmærksomheden i Liverpool i denne sæson, men en spiller, som i den grad også har haft en stor betydning for holdets succes, er Roberto Firmino.

I Premier League blev det til 15 mål og 7 assists, hvilket er en forbedring ift. sidste sæson, hvor det blev til 11 mål og 7 assists. 

Liverpool-angriberen beskriver det som sin bedste sæson nogensinde, og han håber på at kunne slutte af med en triumf i Champions League.

- Denne sæson har været den bedste som professionel fodboldspiller, men jeg er stadig lidt rastløs, fordi jeg vil hele tiden være bedre, siger Firmino til klubbens hjemmeside.

- Det vil være et unikt øjeblik at vinde Champions League-finalen. Det er et specielt trofæ, fordi det er Champions League. Hvis vi skulle være så heldige at vinde, vil det være et følelsesladet øjeblik for mig og holdet, slutter Firmino.

Liverpool møder Real Madrid i Champions League-finalen den 26. maj.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED